The Solemnization of Liyana Jasmay & Fathuddin

DSC_0442 DSC_0510 DSC_0391 DSC_0372 DSC_0361 DSC_0299 DSC_0254 DSC_0246 DSC_0198 DSC_0526 DSC_0593 DSC_0614 DSC_0653 DSC_0898 DSC_0891 DSC_0835 DSC_0704

Advertisements

Pre Wedding Dalila & Muzamir

Alhamdulillah dan syukur kehadrat Allah S.W.T Dapat lg aku Upload kat blog aku ni.Per Wedding Dalila & Muzamir bertemakan  90an.terima kasih kepada udeyismail(abng aku) yang bayak bagi tunjuk ajar kat aku bayak lagi ak nak kena belajar kat dia.sekarng ni aku baru je nak berjinak-jinak nak shoot wedding. gambr pun biasa-biasa jea takla cantik sangat .bayak lagi aku nak kena belajar abng aku (udeyismail) ilmu yang dia bagi tidak akn ak sia-siakn.

sekali lagi aku ucapkan Terima kasih kepada semua yang terlibat dalam photo Per wedding  Dalila & Muzamir,Eddie Edham (bekas tuan rumah) dan kawan-kawan.

egards,
ubai ismail
Junior Photographer
Tel : +6017-3152325
Email : ubaiismail@gmail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/ubaiismail
YM : ubai ismailFacebook : http://www.facebook.com/ubai ismail
Twitter : http://www.twitter.com/ubaiismal